Hvor mange kredittkort kan jeg ha?

Det kommer an på egne økonomiske forhold hvor mange kredittkort man kan ha. Det er ikke ulovlig å ha flere kredittkort, men det kan være utfordrende å holde styr på alle betalingene dine. Hvis du har flere kredittkort, bør du overveie å sette opp en automatisk betalingsplan slik at du aldri går tom for penger.

Husk også at jo flere kredittkort du har, jo høyere er din månedlige kredittkortregning. Så det er viktig å vurdere om det er verdt det å ha flere kredittkort før du bestemmer deg for å søke om et nytt kort.

Hva er aldersgrensen på kredittkort?

Aldersgrensen for kredittkort varierer fra kort til kort, men er som regel 21 år. Dette betyr at du må være fylt 21 år for å søke om et kredittkort. Imidlertid er det noen kredittkortselskaper som tillater at 18-åringer kan søke om kredittkort, men da gjelder det ofte spesielle vilkår og betingelser. Det er derfor viktig at du alltid leser dette før du søker om kredittkort. Hvis du er under 21 år og ønsker å søke om kredittkort, kan det være lurt å kontakte kredittkortselskapet direkte for mer informasjon.

Hvis du er student og skal ha kredittkort bør du vurdere Sparebank 1 UNG kredittkort (Les mer her)